Світловодський район
Суспільство

У Світловодську говорили про нові можливості служби зайнятості

У Світловодську говорили про нові можливості служби зайнятості
Про нові можливості служби зайнятості йшлося під час робочої наради, що відбулася у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості.
Директор міськрайонного центру зайнятості Ілля Домбровський презентував послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям і безробітним. Акцент було зроблено на новаціях у роботі центру зайнятості з використанням сучасних технологій (відео резюме, відео презентація вакансій, он-лайн співбесіда та ін.).

Жваву дискусію викликали нагальні проблеми ринку праці та шляхи їх вирішення. Учасники наради обговорили вплив підвищення розміру мінімальної заробітної плати на діяльність підприємств та підприємців, методи легалізації зайнятості населення, ймовірність загроз вивільнення працівників, причини й наслідки закриття малого і середнього бізнесу.

Зосереджено увагу присутніх на реформування служби зайнятості, пріоритетними засадами якого залишається підвищення функціональної ефективності та якості надання соціальних послуг, пряма орієнтація на сучасного клієнта.

І роботодавці, і соціальні партнери зійшлися на думці щодо потреби розширення напрямів співпраці з міськрайонним центром зайнятості.

"ВК" у PDF