Новгородківський район
Суспільство

Любов Пасічна з Новгородківщини отримала Орден княгині Ольги ІІІ ступеня

Любов Пасічна з Новгородківщини отримала Орден княгині Ольги ІІІ ступеня
Відповідно до указу Президента України від 21 січня 2017 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України», високою державною нагородою – Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – нагороджено ветерана педагогічної праці, колишнього директора Новоандріївського навчально-виховного комплексуЛюбов Павлівну Пасічну.
Любов Павлівна – шанована на Новгородківщині жінка, справжній фахівець своєї справи. Про неї говорять: «Вчитель з великої літери». Тож, не дивно, що саме вона стала першою володаркою такої почесної державної нагороди серед освітян Новгородківщини. Колеги щиро радіють за неї і стверджують: Любов Павлівна – дійсно унікальна людина, гідна такої високої нагороди.

«Таких людей, як Любов Павлівна, дійсно дуже мало, – говорить голова профспілкового комітету працівників освіти та науки Новгородківського району Наталія Квітка. – Це людина неординарна – енергійна, сповнена сили, творча і натхненна! У неї завжди стільки ідей і запалу, що на неї треба рівнятися, і у неї треба вчитися.

Вона завжди жила школою – і коли працювала директором Інгуло-Кам’янської загальноосвітньої школи, і коли була директором Новоандріївського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», і завжди підіймала навчальні заклади, які вона очолювала, до найвищого рівня. У кожному з них вона знаходила свою «родзинку», свій напрямок, завдяки якому школу знали не лише в районі, а й в області, і навіть на загальнодержавному рівні. Так, кілька років тому саме Новоандріївська школа була включена до числа «100 кращих шкіл України» і занесена до відповідної книги. За часів її роботи біля школи були створені і «Галявина казок» з фігурками з природних матеріалів, і Калиновий гай, і Трояндова та Бузкова алеї, і зелений сад на кожному поверсі, і картинна галерея.

Кожну дитину вона бачила, кожну дитину цінувала і розвивала її таланти. Як результат – багато випускників школи стали творчими людьми, знаменитими в своїй галузі, які й нині прославляють рідну школу. Це дійсно вчитель і керівник від Бога. Як на мене, цієї високої нагороди Любов Павлівна заслуговувала набагато раніше і вона її гідна. Ми за неї дуже раді і всі ми пишаємося тим, що в нашому районі є така вчителька
!».

Редакція газети «Вісник Кіровоградщини» приєднується до усіх вітань, які нині лунають на адресу Любові Пасічної та зичить їй довгих і здорових років життя!

"ВК" у PDF