Онуфріївський район
Суспільство

«Новий рік у стилі ретро»

«Новий рік у стилі ретро»
На жаль, у зв’язку з високим рівнем захворюваності на ГРВІ, передноворічний святковий концерт в райцентрі було відмінено, тому не дивно, що на концерті «Новий рік у стилі ретро», який відбувся в Онуфріївському будинку культури напередодні Старого Нового року, в залі був повний аншлаг.
Ведучі Вікторія Артишук та Богдан Курило тепло привітали присутніх зі святом, побажали глядачам душевної гармонії, веселого новорічного настрою, щастя, а також здійснення найзаповітніших мрій та бажань, зустріти в році Півня нових друзів та не забувати старих. На сцену запросили артистів, які взяли участь у концертній програмі і подарували глядачам гарний новорічний настрій. Це: Олена Плахотна, Вікторія Михненко, Аліна Васечко, Олена Удод, Юрій Стрижак, Вікторія Рясна, Аліна Науменко, Олена Довгенко, Костянтин Зубков, Богдан Курило, Ольга Кубанова, Юрій Кубанов, Ігор Ткач, Вікторія Курлюк, Людмила Зінченко, Володимир Григоренко, Олена Малова, Анастасія Яременко, Діана Єлисавецька. А також: ВІА «Стожари», танцювальний колектив районного будинку культури під керівництвом Марини Пітоні, хореографічні постановки Тетяни Головіної та Анастасії Пітоні, учні хореографічного класу Онуфріївської школи мистецтв, викладач Вікторія Курлюк.

«Новий рік у стилі ретро»

Під гучні оплески залу розпочалася святкова музична програма. Було дуже багато гарних пісенних та танцювальних номерів у стилі ретро, а також театралізовані уривки улюблених новорічних стрічок.

Після закінчення музичної частини на сцену запросили головних новорічних персонажів — Діда Мороза та Снігуроньку. За старовинною традицією, Дід Мороз посипав зал пшеницею, а Снігуронька привітала присутніх зі святом і побажала з легкістю пройти шлях довжиною в рік.

«Новий рік у стилі ретро»

Гучними оплесками онуфріївчани дякували за чудовий концерт Людмилі Голобородько, яка була режисером урочистого заходу, всьому колективу районного будинку культури та його керівнику Аллі Мазуркевич, а також всім, хто долучився до проведення музичного свята

"ВК" у PDF