Онуфріївський район
Суспільство

Епідситуація в Онуфріївському районі покращилася. Школіря повернулися до навчання

Епідситуація в Онуфріївському районі покращилася. Школіря повернулися до навчання
За даними Онуфріївського районного лабораторного відділення, захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції в районі знизилася.
Так, упродовж першого тижня 2017 року рівень захворюваності населення Онуфріївського району на ГРВІ зменшився на 42,2% у порівнянні з останнім тижнем 2016 року, що на 54,6% нижче епідпорогу.

Протягом першого тижня за медичною допомогою до медичних закладів Онуфріївського району звернулось 37 осіб, з них 22 дитини, що становить 40,5% від усіх хворих. Найбільш ураженою віковою групою, за даними районного лабораторного відділення, є діти від 5 до 14 років. Захворюваності на грип за цей період медиками не зареєстровано.

Враховуючи покращення епідситуації, з 10 січня відновлено навчання в усіх школах району, в тому числі в тих навчальних закладах, в яких тривали картинні заходи. Щоправда, навчатимуться школярі лише упродовж кількох днів — з 10 по 13 січня, а потім ще на тиждень, починаючи з 16 січня, підуть на канікули. Лише учні Онуфріївської школи навчатимуться й далі, враховуючи змушені канікули під час ремонту теплотраси.

"ВК" у PDF