Світловодський район
Суспільство

Розвиваємо духовні і культурні цінності

Розвиваємо духовні і культурні цінності
24 грудня благословення Преосвященнішого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, при православно-просвітницькому центрі міста Світловодськ відбувся урочистий захід.
Розвиваємо духовні і культурні цінності

Керівник центру, протоієрей Віталій Коваленко презентував інтернет-сторінку "Світловодськ – місто творчості", на якій розпочато розміщення автобіографічних даних православних художників та авторів прикладного мистецтва Світловодщини.

Вже не один рік при Свято-Покровському соборі відбуваються заходи, направлені на розвиток духовних, культурних цінностей та їхньої історичної значимості. Начальник Управління культури і туризму виконкому міської ради Надія Клокар зазначила, що цього року, завдяки підтримці керівника просвітницького центру, роботи місцевих художників були вперше презентовані на обласному рівні.

Зі святом всіх привітала і голова Світловодського осередку Суспільної служби України, депутат міської ради Надія Мальцева. Від художників міста до присутніх звернувся Анатолій Сіромаха. Він розповів про досягнення у процесі популяризації творчості місцевих талантів та закликав продовжувати активну роботу в цьому напрямку.

Керівник центру Віталій Коваленко висловив щиру вдячність Надії Клокар та художникам за небайдужість та підтримку і з великою радістю вручив Дипломи Кіровоградської виставки "Вітрила творчості" її учасникам.

"ВК" у PDF