Онуфріївський район
Суспільство

Відкриваємо нові книги

Відкриваємо нові книги
23 грудня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась презентація книг талановитих людей Онуфріївського краю: Копійки Ольги Василівни, місцевої поетеси, та Явтушенка Миколи Івановича, краєзнавця.
Книги щойно вийшли друком в видавництві «Піраміда» м. Кременчук за підтримки голови райдержадміністрації Сергія Самородченка, голови районної ради Тетяни Уткіної та на виконання районної програми розвитку інформаційно-видавничої галузі Онуфріївського району на 2016-2019 роки.

Відкриваємо нові книги

На презентацію до бібліотеки завітали представники влади, поважні гості. Директор районної бібліотеки Сорока Н.В. представила присутнім авторів та надала їм слово.

Ольга Василівна - автор п’яти збірок і співавтор збірки «По північному краю Дикого Поля», презентувала книгу-збірку віршів «Життя - безцінне», про найболючіше в свідомості українців, про глибокий патріотизм, стійкість, витримку і відповідальність українських захисників, які роблять все можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Микола Іванович автор двох збірок та співавтор вище названої збірки, презентував збірку: «Тіні над Дніпром», в яку входить: кримінальна хроніка 1953, розповідь ґрунтується на реальних подіях, які відбувалися взимку 1953 -го року в селі Деріївка Онуфріївського району, 10 віршів та історико - пригодницька повість: «Слідами скіфських вовків».

Присутні заслуховувалися віршами Ольги Василівни, якими вона виразила правду і розуміння сучасності, прослухали обґрунтування, історичні факти на кожний напрямок поезії у збірці: «Кривавий орел», «Дух майдану», «Шевченко з нами», «Війна в тилу», «Друга світова війна».

Про достовірні факти викладені у збірці розповів Микола Іванович, зачитав вірші, які увійшли до книги: «Кургани», «Умань», «Дніпро», «М.Гоголю присвячується», «Україна».

Поети, письменники, аматори слова не можуть без слухачів, читачів, а особливо тих хто завжди з зацікавленням слухає, коментує, пропускає почуте через своє серце. Кожна бібліотека району отримає ці нові збірки. Надалі будуть зустрічі з іншими читачами по всьому району.

Відкриваємо нові книги

Шановним нашим талановитим землякам, присутні висловлювали подяку за зустріч. Бажали нових творчих здобутків, міцного здоров’я, благополуччя, втілення в життя всіх творчих проектів. Творчого натхнення та життєвих перемог.
Відкриваємо нові книги

Відкриваємо нові книги

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF