Знам’янський район
Суспільство

Свій 90-ий день народження відзначив житель Дмитрівки Микола Марікуца

Свій 90-ий день народження відзначив житель Дмитрівки Микола Марікуца
Микола Семенович пройшов нелегкий та тернистий шлях. На його долю припали роки сирітського дитинства, запеклої Другої Світової війни, нелегкого періоду відбудови народного господарства після війни. Все життя працював в колгоспі.
З дружиною Клавдією Макарівною, яка померла у 2013 році, виховав двох дітей – сина і доньку. Поважний ювіляр прожив більшу частину свого життя у с.Іванківці, а 2011 року – в селі Дмитрівка разом із сином Віктором.

Незважаючи на свій поважний вік, Микола Семенович зустрів 90-й день народження з посмішкою на обличчі та у колі привітних гостей.

Крім родичів та близьких, шанованого ювіляра привітали заступник голови районної державної адміністрації Олена Грінчак, Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль та заступник голови ради Знам’янської районної організації ветеранів України, які вручили ветерану пам’ятні подарунки.

Молодь пам’ятає Ваші подвиги, огортає увагою, шанує ту історію, яка писалася Вашою кров’ю та потом, – зазначила у привітанні заступник голови райдержадміністрації Олена Грінчак. – Низький Вам уклін, здоров’я та сімейного затишку. На адресу ювіляра прозвучало ще багато теплих і зворушливих слів від гостей.

На останок, Микола Семенович подякував шановним гостям за теплі та щирі слова привітання.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF