---
Суспільство

З початку року бізнес Кіровоградщини направив на соціальні виплати понад 1,8 мільярдів гривень ЄСВ

З початку року бізнес Кіровоградщини направив на соціальні виплати понад 1,8 мільярдів гривень ЄСВ
З початку року бізнес Кіровоградщини направив на соціальні виплати 1 мільярд 839 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що складає 105,8% до встановленого завдання, додатково надійшло 101 млн гривень.
За словами в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Сергія Тертичного, у листопаді поточного року платниками сплачено 184,2 млн гривень ЄСВ, що на 18,3 млн гривень більше встановленого завдання. Індикативний показник виконано на 111 відсотків.

Єдиний соціальний внесок є основним джерелом соціальних виплат на фінансування державних гарантій для незахищених верств населення. Саме тому для податківців нашої області одним із головних пріоритетів роботи є стабільність і повнота акумуляції до бюджету саме цього платежу.

Своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF