Онуфріївський район
Суспільство

Визначено переможців акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації»

Визначено переможців акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації»
Основна аудиторія розважальних та навчальних заходів, які проводить Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з департаментом культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Кіровоградської обласної організації Добровільного пожежного товариства України, інститутом післядипломної освіти вчителів, – підростаюче покоління українців.
Саме на молодь та дітлахів орієнтовані різноманітні акції, які узагальнюються та «підсумовуються» масштабним дійством під назвою «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації». Цей захід вперше був проведений ще у 2005 році та став невід’ємною частиною просвітницької роботи рятувальників.

14 грудня молодіжний клуб «Провокатор» зібрав всіх учасників акції для відзначення переможців усіх етапів, що проходили впродовж 2016 року. Ці етапи проводились у вигляді конкурсів на кращі: дитячі малюнки та живопис на протипожежну тематику, писанки «Великдень без небезпек», вироби із бісеру «Збережемо своє життя» та вироби у техніці орігамі «Герой-рятівник».

Розпочалось свято вітальним словом помічника начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області з питань взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю підполковника служби цивільного захисту Вікторії Крохмалюк, яка зазначила, що учасники, які долучились до усіх етапів акції, продемонстрували не лише гарні знання правил безпеки життя та таланти, а й стали добрими помічниками фахівцям Служби порятунку, адже своїм прикладом навчають правилам безпеки і своїх друзів та близьких.

Отже, переможцями акції стали діти та вихователі з навчальних закладів м. Кропивницького, Знам’янки, Компаніївського, Олександрійського, Онуфріївського та Долинського районів.

Роботи переможців були представлені у фойє, де кожен охочий зміг оцінити талант переможців. Також організатори запросили місцевих майстринь з декоративно-ужиткового мистецтва, які провели майстер-класи для усіх бажаючих з виготовлення сувенірів.

Підводячи підсумки цьогорічної акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації», можна з упевненістю сказати, що з кожним роком інтерес до молодіжного руху за безпечний спосіб життя зростає та розширюється коло бажаючих взяти у ньому участь. Тож Управління ДСНС України у Кіровоградській області буде й надалі продовжувати цей напрямок роботи, залучаючи до нього якомога більше талановитої та ініціативної молоді.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF