---
Суспільство

Стартувала програма «Адвокат майбутнього»

Стартувала програма «Адвокат майбутнього»
10 листопада, в Україні розпочато програму професійного розвитку для адвокатів «Адвокат майбутнього», та оголошено про відбір учасників для участі у програмі.
Програма «Адвокат майбутнього» – перша всеукраїнська програма професійного розвитку для адвокатів, покликана підтримати співтовариство однодумців-професіоналів, які прагнуть підвищити якість правничих послуг, ефективно впроваджувати реформи у сфері правосуддя, розвивати професійну спільноту.

Програма складається із 4-х навчальних модулів:

- Робота з клієнтом
- Взаємодія з колегами — процесуальними опонентами в суді
- Комунікація у юридичному співтоваристві
- Зв’язки з громадськістю та медіа

Навчальні модулі проходитимуть у Києві, Львові, Харкові та Одесі. Для участі у програмі планується відібрати 100 адвокатів з усієї України.

Відбір учасників буде здійснений у грудні 2016 року. Навчання розпочнеться у лютому 2017 року та участь у ньому для відібраних учасників буде безоплатною, оскільки програма підтримується проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти в партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади.

Для участі у відборі програми «Адвокат майбутнього» потенційним учасникам необхідно:

- до 9 грудня 2016 року до 23:59 заповнити заяву-анкету;

- у період із 19 по 23 грудня 2016 року, за потреби, пройти інтерв’ю як додатковий відбірковий тур.

Заповнити заяву-анкету можна на сайті програми www.tomorrowslawyer.org. На цьому ж веб-сайті можна детальніше ознайомитися із умовами участі у програмі та отримати більше інформації про навчальні модулі.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF