Світловодський район
Суспільство

“Власівські мережі” отримало статус “Держпідприємство року”

“Власівські мережі” отримало статус “Держпідприємство року”
Комунальне підприємство “Власівські мережі” очолило національний бізнес-рейтинг України і здобуло статус “Державне підприємство року 2016”.
Нещодавно, Союз національних бізнес-рейтингів завершив загальнодержавний фінансово-економічниий аналіз діяльності суб’єктів господарювання України та присвоїв комунальному підприємству “Власівські мережі” найвщий показник рейтингу. Зокрема, власівське коммунальне підприємство здобуло “золото рейтингу” у номінаціях “Фінансові показники успішної діяльності”, та “Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг” серед державних і комунальних підприємств Кіровоградської області.

“Власівські мережі” отримало статус “Держпідприємство року”

Слід зазначити, що статус«Державне підприємство року» надається комунальним та державним підприємствам, які покращують якість корпоративного управління, послуг та продукції, роблять великий внесок у соціальний та економічний розвиток країни.

Саме національний бізнес-рейтинг – це організація, що має на меті привертати увагу до роботи державних підприємств, надавати незалежну оцінку їх ефективності, а також сприяти вирішенню наявних проблем у їхній сфері діяльності.

За матеріалами КП “Власівські мережі”

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF