Новгородківський район
Суспільство

Від Революції Гідності до гідного життя

Від Революції Гідності до гідного життя
21 листопада Україна відзначила День Гідності та Свободи. До цієї дати працівниками Новгородківської центральної районної бібліотеки проведено районний тематичний захід «Від Революції Гідності до гідного життя» за участі керівництва району, представників установ, організацій району, громадськості селища.
Ведучі заходу Застава Світлана та Григор Олена згадали недавні надзвичайно важливі події в житті України, коли наш народ вперше продемонстрував свій рішучий вибір в напрямку прогресивного європейського розвитку країни, проявив свою гідність та прагнення до істинної свободи: "Сьогодні, ми з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі стали символом утвердження прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді, сильні, ті, хто лише почав жити".

Від Революції Гідності до гідного життя

Для вшанування світлої пам’яті всіх героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за гідність і свободу нашої Вітчизни було запалено свічки. Хвилиною мовчання вшанували, всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої єдиної України. Також працівниками бібліотеки було обладнано книжково-ілюстративну виставку «Майдан: Революція духу» про події Помаранчевої революції та революції Гідності.

Керівництво району здійснило покладання квітів до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка та до меморіальних дощок загиблих воїнів земляків АТО.

"ВК" у PDF