Знам’янський район
Суспільство

У співпраці – результат

Одним зі способів самореалізації особистості є праця. У нашій державі кожна людина має на неї конституційне право, проте не всі мають шанс ним скористатися. Наприклад, людині з інвалідністю складно знайти для себе підходящу роботу. У такому випадку їй можуть стати у нагоді послуги, які надає служба зайнятості.
Так, завдяки тісній співпраці Знам'янського міськрайонного центру зайнятості з роботодавцями міста та району протягом січня – жовтня поточного року близько 30 громадян з інвалідністю були працевлаштовані на місцеві підприємства: Локомотивне депо, відокремлений структурний підрозділ «Знам'янська дистанція колії № 10 Одеської залізниці», ТОВ АДМ «Знам'янський елеватор», ТОВ «АТБ-Маркет», Суботівське сільськогосподарське підприємство «Сількомунгосп», відділ освіти міськвиконкому. Професії були різні – це і слюсар механоскладальних робіт, оператори котельні, бухгалтер, укладальник-пакувальник, різальник картону, прибиральник виробничих приміщень, сторож, вантажник тощо.

Надання послуг з працевлаштування людям з інвалідністю – це не лише можливість для них забезпечити себе матеріально, а й шанс на гідне життя та самореалізацію.

"ВК" у PDF