Знам’янський район
Суспільство

Знам’янську центральну бібліотеку обладнано сучасною системою автономного опалення

Знам’янську центральну бібліотеку обладнано сучасною системою автономного опалення
Приємна і довгоочікувана подія днями відбулася в Знам’янській міській центральній бібліотеці. Вперше за багато років працівники закладу без остраху чекають на наступаючі холода.
І це зовсім не дивно, адже бібліотеку нещодавно було обладнано сучасною системою автономного опалення.

Знам’янську центральну бібліотеку обладнано сучасною системою автономного опалення

Як зазначає директор закладу Колісніченко Марина Владиславівна: «Взимку іноді стовпчик термометра в приміщенні опускався до –2 градусів, тому працювали не тільки у верхньому одязі, а й не знімаючи головних уборів»

Ознайомитися з якістю виконаних робіт працівниками Знам’янського УЕГГ до міської центральної бібліотеки завітали поважні гості, а саме: міський голова Філіпенко Сергій Іванович та начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна. Міський голова зазначив, що роботи виконані якісно та в межах закладеного кошторису. Також Сергій Іванович підкреслив, що збереження і розвиток бібліотечної системи сьогодні є вкрай важливим, особливо в епоху технічного прогрессу, тому міська влада і надалі буде працювати у цьому напрямку.

Світлана Миколаївна підкреслила, що бібліотека – це не просто книгосховище, а центр духовного розвитку і спілкування між людьми будь-якого віку. Крім того, наявність опалення значно покращить якість обслуговування користувачів, адже взимку можна буде вільно вибрати книгу до вподоби, прийняти в більш комфортних умовах, що вплине на роботу бібліотеки та значно полегшить умови праці бібліотекарів.

"ВК" у PDF