Знам’янський район
Суспільство

Краю наш, тебе ми прославляємо!

Краю наш, тебе ми прославляємо!
У населених пунктах Знам'янського району відбулися заходи з нагоди відзначення 72-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.
29 жовтня 2016 року в районному будинку культури (с.Богданівка) урочистості з нагоди 72-ої річниці визволення України від фашистських загарбників пройшли під гаслом «Героям війни повага та шана!». Гостей свята привітав Богданівський сільський голова Анатолій Іващук. Учасники заходу переглянули короткометражний фільм про події, які відбувалися на Україні у 1941-1944 воєнних роках. Пам’ять про героїв вшанували хвилиною мовчання, військослужбовці військової частини А-1201 поклали квіти до меморіального комплексу загиблим у роки Другої Світової війни.

За сприяння голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка та фінансової підтримки ТОВ «Знам’янська агропромислова компанія» (керівник – Сергій Сухий), у рамках проекту: «Краю мій, тебе ми прославляємо!», відбувся святковий концерт за участі академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» (керівник – народна артистка України Антоніна Червінька), ансамблю народної та сучасної музики «Єлисаветград-ретро» (керівник – Валерій Федчишин) і солістів Кіровоградської обласної філармонії – Тетяни Яковенко, Іванни Клоц та Ярослави Страшной, Артема Гасленка та молодих аматорів.

Краю наш, тебе ми прославляємо!

Щирими оплесками та осінніми квітами глядачі концерту вітали артистів обласної філармонії, які подарували незабутні враження та піднесений настрій.

"ВК" у PDF