Олександрівський район
Суспільство

День села Вишнівці

День села Вишнівці
Зараз багато сіл та селищ нашого району святкують дні народження своїх населених пунктів, автор був на декількох таких святах, всі вони були чудово проведені, але одне з найкращих свят було в Вишівцях.
Будинок культури, в якому проходили урочистості гарно відремонтований, в фойє гостей та жителів села зустрічала виставка кращих виробів майстринь села на чудові малюнки учнів місцевої школи.

День села Вишнівці

Зал святково уквітчаний, а на сцені красуються нові музичні інструменти, видно, що сільська рада на чолі з Віталієм Горобцем добре попрацювала над підготовкою до свята. Працівники сільської ради виказують велику дяку місцевим сільгоспвиробникам, які надали спонсорську допомогу для проведення Дня села.

День села Вишнівці

Приїхали привітати громаду села Вишнівці зі святом очільники району: голова Онуфріївської РДА Сергій Самородченко та голова районної ради Тетяна Уткіна. Сергій Миколайович та Тетяна Іванівна тепло поздоровили жителів села зі святом і в подарунок вручили чудову картину.

День села Вишнівці

Нагороджував найкращих працівників громади вишнівцівський сільський голова. Серед нагороджених була місцева спортивна команда, яка на районному конкурсі «Найкраще спортивне село району» посіла друге місце. Після урочистої частини був чудовий концерт, під час якого дівчата в національних костюмах частували гостей та жителів села святковим короваєм. По закінченню концерту всі бажаючі мали змогу прийняти участь у святковій лотереї.

День села Вишнівці

День села Вишнівці

Вирувало життя й біля Будинку культури: діти бавилися на гірках та атракціонах, працювала виїзна торгівля, присутніх частували кашею та шашликом. Вишнівці добре підготувалися та провели День села, то ж залишається побажати на майбутнє: так тримати!

День села Вишнівці
День села Вишнівці
День села Вишнівці
День села Вишнівці

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF