Новгородківський район
Суспільство / Спорт

Спортивне свято в Інгуло-Кам’янці

Спортивне свято в Інгуло-Кам’янці
В Інгуло-Кам’янці відбулося спортивне свято пам’яті "Друзів по спорту: А.М.Єпіфашкіна, М.В.Щетини та О.Ф.Кривоноса".
Їх важко забути, їх просто неможливо забути. Про їхні добрі справи, відношення до роботи і людей, про любов до життя і їхні уподобання — саме про ці прекрасні риси характеру Андрія Максимовича, Миколи Васильовича і Олександра Федоровича говорили вдячні земляки села Інгуло-Кам’янка, гості і рідні. І стає зрозумілим, що пам’ять про них не згасне ніколи.

Спортивне свято розпочалося з хвилини мовчання в знак пошани про їхню пам’ять.

Спортивне свято в Інгуло-Кам’янці

А потім розпочався концерт з пісень, які полюбляли: Андрій Максимович ("Прощай любимый город") у виконанні В.Гринька, Микола Васильович ("Земля в иллюминаторе") у виконанні О.Шевченка, Олександр Федорович ("Катюша") у виконанні В.Гринька і О.Шевченка. Гучними оплесками глядачі підтримали неперевершений виступ наймолодшої учасниці концерту Влади — внучки В.Нікітчука, яка приїхала з дідусем і бабусею Надією з Новомиргорода, щоб цим вшанувати пам’ять друзів по спорту і, звичайно ж, Андрія Максимовича, як класного керівника і улюбленого вчителя фізкультури дідуся Володі. В знак великої вдячності син Миколи Васильовича Андрій вручив Владі коробку цукерок. Андрій Миколайович пообіцяв громаді села на наступний рік приїхати зі своєю донькою Лізою, талановитою внучкою Миколи Васильовича, яка гарно співає на різноманітних конкурсах.

Відзначив Андрій Миколайович і ветеранів спорту села: М. Кумпана, А. Кумпана, А. Скарженця, А. Борщова, М. Чалого, С. Кривоноса, С. Дудника, В. Шелеста, В. Бурковського, В. Нікітчука, В. Гринька та Я. Дудніка.

В цей день гаряче аплодували і дуету в складі О. Застьоби і Т. Томак, акомпанував М.Ю.Кузьменко. Майстерність, свій талант і професіоналізм ще раз довели виконавці ансамблю "Мрійниці" РБК.

Про чудовий концерт говорять і вдячні відгуки глядачів та рідних і близьких „Друзів по спорту”, а також особиста вдячність Л.Д.Задераці, яка вручила квіти учасникам, які виростила власноруч.

А потім був пам’ятний футбольний матч за перехідний Кубок. Необхідно відмітити, що тричі до цього кубок вигравали гості — команди з с. Верблюжка, смт. Новгородка та м. Долинська. Та цього разу команда Інгуло-Кам’янки впевнено реваншувала, вигравши у команди смт. Новгородка і таким чином принаймні на рік кубок залишився у Інгуло-Кам’янці, а футболісти Новгородки отримали грамоту за 2-ге місце і грошову відзнаку в сумі 300 грн.

В перерві футбольного матчу між учнями сільської школи були проведені конкурси на пробивання м’яча по воротах, які захищав ветеран спорту А. Скаржинець, який, до речі, показав, що ще є "порох у порохівницях" та інші конкурси, де переможці були нагороджені сувенірами та грамотами районної федерації футболу.

А потім були вітання і вручення нагород від вдячного сина М.В.Щетини Андрія та запрошення до святкової юшки, яку так смачно приготував Едуард Бугайов та святкового столу, до якого зробили свій внесок друзі Андрія Миколайовича Щетини.

Велику вдячність висловлюють рідні і близькі, а також вся громада села за спонсорську допомогу В.К.Шевченку, П.Г.Задераці, Л.Д.Задераці, П.П.Журавлю. Дякують за надання транспорту для підвезення артистів Куцівському сільському голові Н.Лаліменко та водію В.Іванченку, а також депутату Інгуло-Кам’янської сільської ради О.Борщову та вчителю фізкультури С.Дуднику за організацію робіт на стадіоні та безпосередню участь.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF