Знам’янський район
Суспільство

Зустріч з воїном - учасником АТО

Зустріч з воїном - учасником АТО
Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним, ми навіть не замислювались над тим, що може нести з собою війна. Війна… Як прикро, що інколи сумні сторінки історії повторюються, і блакитне мирне небо України накрила чорна хмара військового протистояння.
Рідна земля за всю свою довгу історію пройшла війни та мир, поразки та перемоги, проте завжди пишалася вірними синами та доньками, які ціною власного життя боронили і боронять свій край та з надією дивляться у майбутнє.

З метою виховання в молоді почуття патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, у Суботцівській бібліотечній філії проведена зустріч із воїном, який брав участь у зоні проведення АТО Олексієм Петровичем Чижиком.

Олексій Петрович народився в с.Суботці. Після закінчення у 2002 році Суботцівської загальноосвітньої школи, вступив до Дмитрівського професійно-технічного училища №39 та отримав спеціальність водія автотранспортних засобів. З 03 червня 2015 року по 15 серпня 2016 року був мобілізований до Збройних Сил України. На даний час працює в СКС «Сількомунгосп» слюсарем.

Щирим та хвилюючим було спілкування з воїном-земляком.

Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF