Світловодський район
Суспільство

У Світловодську відбулося урочисте відкриття державної нотаріальної контори нового формату

У Світловодську відбулося урочисте відкриття державної нотаріальної контори нового формату
6 жовтня в центрі Світловодська відбулося урочисте відкриття нового приміщення державної нотаріальної контори нового формату.
Установа являє собою сучасний діловий офіс, який відповідає найкращим стандартам обслуговування населення. Внутрішнє оформлення та архітектурні рішення гармонійно поєднуються з особливостями будівлі. Приміщення розподілене на зручні зони, призначені як для обслуговування відвідувачів висококваліфікованими спеціалістами, так і для їх комфортного очікування.

В урочистому розрізанні синьо-жовтої стрічки взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Артем Мамченко, начальник відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Татевік Іванова, голова Світловодської районної державної адміністрації Сергій Твардовський, працівники нотаріальної контори та журналісти Світловодського міського телебачення "Веселка".

У Світловодську відбулося урочисте відкриття державної нотаріальної контори нового формату

Під час привітання Вадим Гуцул відзначив, що ця подія є знаковою для всієї області, адже, наразі в Україні формуються принципово нові підходи до регулювання правовідносин у сфері захисту прав людини і саме нотаріат є одним з правозахисних інститутів державної гарантії дотримання законності прав та інтересів кожної людини і громадянина та побажав нотаріусам Світловодська подальших успіхів у сфері надання якісних нотаріальних послуг населенню у новому, сучасному та комфортному приміщені.

Також було зазначено, що в області вперше відкрито державну нотаріальну контору такого формату з високим рівнем надання нотаріальних послуг.

Світловодська державна нотаріальна контора чекає відвідувачів у новому приміщенні за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України, 3.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF