Знам’янський район
Суспільство

День музики, День вчителя та День людей похилого віку

День музики, День вчителя та День людей похилого віку
30 вересня учні та вчителі музичної школи імені М.В. Лисенка відзначили святковим концертом День музики, День вчителя та День людей похилого віку
З цієї нагоди були запрошені шановні гості, ветерани школи, які зараз знаходяться на заслуженому відпочинку - Шульга Лариса Петрівна, Мельниченко Євдокія Павлівна.

У програмі концерту звучали твори сучасних композиторів та композиторів класиків у виконанні учнів школи: Бельш Аліси (скрипка),Беркута Миколи (баян), дуету братів Горошків( гітара,сопілка), дуету скрипалів у складі Бема Олександра та Патенченко Амелії, Мартиненка Іллі (сопілка),Лароси Лучії (вокал), ансамблю домристів, фортепіанного дуету у складі Нечепоренка Даниїла та Бодні Ірини Михайлівни, вокльного ансамблю під керівництвом Малініної Д.О. , Іванченка Юрія та Сербіна Даниїла(духові інструменти).

Окрасою концерту став виступ колишніх випускників школи, а зараз молодих спеціалістів, талановитих музикантів Моторної Ольги та Шимка Віктора з авторською піснею «Вчителька», яку вони присвятили своїм викладачам.

День музики, День вчителя та День людей похилого віку

З найщирішими словами подяки та найкращими побажаннями до гостей та вчителів звернувся директор школи Івасенко Сергій Володимирович .

Вітали гостей школи квітами та подарунками, а кращі викладачі школи отримали подяки та грамоти з нагоди професійного свята.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF