Олександрівський район
Суспільство

До Дня ветерана

До Дня ветерана
Напередодні Дня людей поважного віку та Дня ветерана в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівського району було організовано та проведено зустріч-шану людям, які вистраждали під чорним крилом голодомору, які вистояли криваве пекло війни, покоління, які відбудували зруйноване і допомагають нам творити майбутнє.
Зі словами привітань та побажань здоров’я, миру, щастя та добробуту до присутніх завітали: керівник апарату райдержадміністрації Микола Старченко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, директор територіального центру Любов Емірова.

Гарним доповненням до привітань був виступ учнів Олександрівської музичної школи Максима Тищенка, Руслана Колеснікова, Антона Швеця та Радіона Вихриста.), які своїми музичними композиціями створили настрій душі кожному з присутніх. А виконання музичної композиції «Вальс», подумки повернуло присутніх в їх юність, молодість.

До Дня ветерана

Зустріч завершувало частування солодощами та смачними стравами, яке було організовано за сприяння народного депутата, спонсорів та колективу територіального центру.

До Дня ветерана

"ВК" у PDF