Онуфріївський район
Суспільство

Фестиваль-конкурс – «Українська паляниця»

Фестиваль-конкурс – «Українська паляниця»
28 вересня директор лісгоспу Здебська Валентина Павлівна прийняла участь, на запрошення учнів Онуфріївської школи, в щорічному районному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Українська паляниця», яке відбулося в Онуфріївському районному будинку культури.
Святкова програма була змістовною і цікавою. Були конкурсні виступи учнівських колективів, виставка хлібних виробів знавців народної обрядовості «Символ щастя і достатку – паляниця золота». Гарний настрій та позитивні емоції переповнювали кожного з присутніх на цьому святі.

Фестиваль-конкурс – «Українська паляниця»

Також учні демонстрували композиції з хліба та порадували присутніх чудовим віршами про хліб. Всі присутні були вражені тим, скільки праці, натхнення та фантазії було вкладено в кожну роботу. А що може бути кращим, ніж визнання таланту, бажання творити прекрасне і дарувати його людям.

Фестиваль-конкурс – «Українська паляниця»

Авторів кращих виробів було нагороджено грамотами та подяками. Перше місце у конкурсі зайняла Онуфріївська ЗШ І-ІІІ ступенів, друге місце Камбурліївська ЗШ І-ІІІ ступенів і третє НВК «Павлиська ЗШ I-III ст. №1 ліцей імені В.О.Сухомлинського», а учасники конкурсу були нагороджені призами глядацьких симпатій Попівська та Дереївська ЗШ І-ІІІ ст, всім іншим учасникам конкурсу оголошені подяки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF