Онуфріївський район
Суспільство

Приємні привітання до Дня працівників лісу

Приємні привітання до Дня працівників лісу
Напередодні професійного свята Дня працівників лісу колектив ДП «Онуфріївський лісгосп» приймав також привітання від наймолодших своїх друзів – учнів Онуфріївської школи.
На чолі зі своїми вчителями Тетяною Деркач та Вікторією Ошекою юнацька молодь подякувала лісівникам за їх важку працю, за нескориму мрію бачити свою державу вільною та ошатно вбраною новими лісовими краєвидами. Діти розповіли, що гуляючи зі своїми родинами в лісі, отримують велику радість від спілкування з ним. Саме в лісі можна побачити багато цікавого та повчального. Щорічно школярі з великим бажанням підтримують різноманітні акції лісівників. В рамках акції діти оберігають перші весняні квіти, будують для птахів затишні будиночки навесні та годівниці зимою. Восени полюбляють збирати лісове насіння, уявляючи при цьому, як з нього виросте могутній дуб чи кучерявий клен. Кожний мав змогу посадити маленьке деревце. А ще полюбляють описувати та малювати ліс та їх мешканців. І за всі приємні хвилини спілкування з природою вони завдячують лісівникам, які створюють нові насадження і доглядають за ними, захищають від пожеж та браконьєрів.

Для працівників звучали вірші, пісні, щирі побажання здоров'я, добра та достатку. Ця зустріч переросла на душевне свято. На обличчях лісівників можна було бачити і ясні усмішки і щирі сльози, після виконання концертних номерів.

Приємні привітання до Дня працівників лісу

"ВК" у PDF