Новгородківський район
Суспільство

Гастролі аматорів Новгородки

Гастролі аматорів Новгородки
9 вересня 2016 року на запрошення Трепівської сільської ради Знам’янського району творчі колективи районного будинку культури виступили з виїзним концертом перед жителями села Копані.
Аматорів Новгородківщини: вокальний ансамбль „Мрійниці”, фольклорний ансамбль „Оберіг” (керівник Ілона Зубенко); солістів народного аматорського хорового колективу „Ветеран” (керівник Микола Кузьменко) — Михайла Довженка, Тетяну Томак, Ольгу Застьобу, Івана Орел зустріли хлібом-сіллю, провели для них екскурсію в сільському музеї.

Гастролі аматорів Новгородки

У свою чергу аматори РБК виконали для присутніх багато ліричних, жартівливих, патріотичних пісень.

Жителі села Копані щиро дякували новгородківцям і прийняли запрошення відвідати незабаром Новгородківщину. Виїзд здійснено за підтримки небайдужих людей району до культури: М. З. Кобана, С. О. Підкуля, А. М. Пасічного та Д. П.Журавля.

А 10 вересня 2016 року вокальний ансамбль „Мрійниці” районного будинку культури та заслужений майстер України Лариса Зоріна взяли участь у фестивалі „Свято меду” в смт Петрове. За участь у фестивалі колектив та майстриня отримали Дипломи учасника та цінний подарунок.л

"ВК" у PDF