Новгородківський район
Суспільство / Спорт

Загартовують характер і волю молоді

Загартовують характер і волю молоді
Є в навчальних закладах вчителі математики, мови та літератури, фізики та хімії, а є — фізруки. Малі і дорослі цим словом звикли називати вчителів фізичного виховання. Просте коротке слово, але скільки від цього слова, від цієї людини лине енергії, радості, бадьорості і сподівань на щось нове, незвідане.
Приклади самовідданості своїй праці, відповідальності і великої любові до дітей демонструють всі вчителі фізичної культури. Та хочеться розповісти про:

— вчителя-фізрука Новгородківського НВК Миколу Івановича Дяченка — відчитавши уроки, ця людина вечорами проводить гурткову роботу з юними футболістами селища безкоштовно;
— вчителя-фізрука Тарасівського НВК Віталія Андрійовича Терехова — своїми грамотами, дипломами та кубками за участь та перемоги в районних, обласних та республіканських змаганнях по туризму він може обклеїти весь навчальний заклад;
— вчителя-фізрука Великочечеліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимира Івановича Яблонського — вже більше сорока років добирається він з села Просторе у Велику Чечеліївку різними транспортними засобами і за різної погоди та жодного разу не спізнився на уроки.

Тож у переддень свята — Дня фізичної культури і спорту хочеться бажати вам, шановні фізруки, міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та спортивних перемог ваших вихованців.

"ВК" у PDF