Знам’янський район
Суспільство

«Гірко плаче Україна за своїми синами»

«Гірко плаче Україна за своїми синами»
Ніколи не висохнуть сльози матерів і дружин, які оплакують своїх синів та чоловіків – загиблих учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції. У скрутний для нашої країни час вони стали на її захист, одягнувши військові однострої та взявши до рук зброю.
У Пантазіївській сільській бібліотеці, в рамках заходів з патріотичного виховання, на прикладі героїв-земляків, які відправилися на неоголошену війну і не повернулися живими, проведена година мужності «Гірко плаче Україна за своїми синами».

Працівник бібліотеки Я.Хабібулліна ознайомила учнів Пантазіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів зі сторінками біографії 12 героїв Знам’янщини, які загинули під час виконання військових обов’язків у зоні проведення АТО.

«Гірко плаче Україна за своїми синами»

Учні читали вірші, вдивлялися на фото в обличчя юнаків, таких молодих та усміхнених, і подумки зверталися до них: «Ви – наші герої. Ми будемо Вас пам’ятати. Ми не осоромимо Вашу пам’ять».

Підсумком заходу стала думка, яку висловили її учасники, що події у зоні АТО у котрий раз довели – український народ неможливо подолати. Ці трагічні сторінки новітньої історії України тільки об’єднали націю, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму.

«Гірко плаче Україна за своїми синами»

"ВК" у PDF