---
Суспільство

За сім місяців до місцевих бюджетів надійшло понад 137 млн. гривень роздрібного акцизу

За сім місяців до місцевих бюджетів надійшло понад 137 млн. гривень роздрібного акцизу
За січень-липень 2016 року від платників Кіровоградщини до місцевих бюджетів надійшло 137,2 млн. гривень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що складає 118,5% до індикативного показника. Проти відповідного періоду минулого року надходження збільшились на 61,4 млн. грн., або на 81%.
За результатами контрольно-перевірочної роботи спрямованої на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів з початку року ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 52 перевірки суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері обігу підакцизних товарів, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 932,3тис.гривень.

Зокрема, за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 442,0тис.грн; за безліцензійну торгівлю тютюновими виробами – 17,0тис.грн; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 80,0тис.грн; за реалізацію тютюнових виробів за цінами, вищими за встановлені законодавством максимальних – 80,0тис.грн.; за зберігання (реалізацію) алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку – 228,3тис.грн.; за зберігання (реалізацію) тютюнових виробів немаркованих марками акцизного податку – 34,0тис.грн.; за не внесення до Єдиного реєстру місця зберігання тютюнових виробів – 34,0 тис. грн. та за не внесення до Єдиного реєстру місця зберігання алкогольних напоїв – 17,0 тис. гривень.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF