Знам’янський район
Суспільство

Бойовий дух українців – «зброя», яка не ніколи не заржавіє!

Бойовий дух українців – «зброя», яка не ніколи не заржавіє!
У сонячний спекотний серпневий день, напередодні святкування знаменної для кожного українця дати – 25-ї річниці незалежності України, в читальному залі Трепівської бібліотечній філії гамірно та емоційно – трепівчани обговорюють події в зоні проведення АТО.
Життя кожного з нас розділилося на періоди – «до війни» та «війна». Розповісти про життя у період проведення антитерористичної операції – неоголошеної війни, на зустріч з односельчанами завітав учасник АТО, житель с.Трепівка, Олег Ігорович Черепанов. Він цікаво розповів про себе, військову службу, про свої мрії та сподівання.

Олег Іванович закінчив Трепівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, отримав спеціальність програміста у кібірнетико-технічному коледжі. З листопада 2014 року по травень 2015 року брав участь в АТО. У цивільному житті працює на нафтопереробному заводі в м.Кременчук.

Земляк відповів на численні запитання про події на сході країни, своїх побратимів та командира, побут воїнів, допомогу волонтерів. У своїй бесіді з односельцями О.І.Черепанов підкреслив, що бойовий дух українців – «зброя», яка не ніколи не заржавіє.

Працівники бібліотеки провели мультимедійну презентацію «Про земляків – учасників АТО». Вірші у виконанні учнів Трепівської школи («Мир Україні», «Молитва за воїна») та їх щирі побажання зворушили присутніх.
Зустріч закінчилася словами «Слава Україні! Героям слава!».

"ВК" у PDF