---
Суспільство

Кількість перевірок фіскальною службою Кіровоградщини зменшилася в 1,3 рази

Кількість перевірок фіскальною службою Кіровоградщини зменшилася в 1,3 рази
З початку 2016 року підрозділами аудиту ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 271 планових та позапланових перевірок юридичних осіб, що в 1,3 рази менше, ніж за січень - липень минулого року (353 перевірки).
Також в поточному році кардинально зменшилася кількість зустрічних звірок з 486 до 202 (менше на 284 перевірки). За результатами перевірок донараховано 25,1 млн.грн. грошових зобов’язань, які узгоджені з платниками податків.

Забезпечено надходження платежів до бюджетів усіх рівнів за рахунок донарахованих сум за актами перевірок підрозділів аудиту у січні - липні цього року у сумі 18,3 млн.грн., рівень стягнення становить 73,2 відсотки.

Крім того, зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на суму 8,1 млн.грн. та на 14,1 млн.грн. зменшено залишки від’ємного значення ПДВ.

Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки здійсненню перевірок ризикових суб’єктів господарювання та відпрацюванню в ході перевірок реальності здійснення господарських операцій, – відмічають у фіскальному відомстві області.

"ВК" у PDF