Олександрівський район
Суспільство

«У природи немає поганої погоди…»

«У природи немає поганої погоди…»
Для гарних вчинків дощ не завада, а для проведення роз’яснювальної роботи різнопланового характеру тим більше.
Саме тому, нещодавно у дитячому оздоровчому таборі «Жовтень» с. Бірки у рамках мобільно-консультаційного пункту Олександрівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працювали обласні спеціалісти.

Лариса Кармазіна, провідний фахівець відділу профорієнтації Кіровоградського обласного центру зайнятості провела інтерактивний захід «У світі професій», було охоплено 26 дітей віком від 14-17 років. З темою «Безпечна поведінка» ознайомлював молодших дітей (10-14 років) спеціаліст навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Дмитро Чижевський. Була проведена наочна ілюстрація предметів, які можуть загрожувати життю та здоров’ю нашого підростаючого покоління. Як підсумок для усіх дітей (59 осіб) Євгенія Розуменко, представник консультативно-реабілітаційного центру «Повернись додому» провела відеолекторій з теми шкідливі звички.

Також спеціалістами обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: Наталією Тимошенко та Юлією Мироненко разом зі спеціалістами Олександрівського РЦСССДМ Світланою Безпечною та Галиною Науменко були відвідані сімї,які перебувають у складних життєвих обставинах, обговорено проблемні питання кожної родини та надано методичні рекомендації щодо їх усунення.

"ВК" у PDF