Світловодський район
Суспільство

Світловодська молодь демонструвала патріотичний дух

Світловодська молодь демонструвала патріотичний дух
20 серпня в сквері біля міського Палацу культури за організації управління культури була проведена інтелектуально-пізнавальна гра «Прапор, що нас єднає». Захід проводився в піднесеному патріотичному стилі, організатори приготували для учасників купу випробувань стосовно Дня Державного Прапора України, символіки українського народу, витоків історії та ін.Світловодська молодь демонструвала патріотичний дух.
Протягом всієї програми вівся підрахунок зароблених учасниками балів. Переможець визначався за кількісною перевагою. До речі, відрив балів між командами був мізерним, що свідчить про цілеспрямованість команд на перемогу. Гра зацікавила учасників різної вікової категорії, але перемога залишилася за профі аматорського театру «Амбіція».

Команди переможців отримали купу призів від спонсорів заходу, а це і ГО «Майбутнє без меж», СК «Спарта», кав’ярня «Coffetime», магазин «Компутерра», КГЦ «L Shift» та Громадська приймальня народного депутата Олеся Довгого.

Світловодська молодь демонструвала патріотичний духПатріотична гра «Прапор що нас єднає» розпочала ряд святкових заходів у місті Світловодську приурочених до 25-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України. Шановні читачі детально слідкуйте за новинами міста та беріть участь у конкурсах та заходах приурочених до українських державних свят.
Світловодська молодь демонструвала патріотичний дух
Світловодська молодь демонструвала патріотичний дух

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF