Знам’янський район
Суспільство

Важкий і світлий шлях – служити українському народу

Важкий і світлий шлях – служити українському народу
У Петрівській бібліотечній філії у теплій, невимушеній та щирій атмосфері відбулася зустріч молоді села Петрове з учасником антитерористичної операції Едуардом Васильовичем Лофіцьким під назвою «Важкий і світлий шлях – служити українському народу», яка нікого не залишила байдужим.
Спілкування з Едуардом Васильовичем залишило по собі хвилюючі відчуття гордості за героя-земляка. Військовослужбовець розповів присутнім про нелегкі бойові будні, відповів на безліч питань і про умови «існування» в місцях бойових дій, і про обереги, які носять солдати, і про їх мрії та сподівання.

Едуард Васильович Лофіцький народився у с.Петрове, закінчив 8 класів у Петрівській восьмирічній школі. У Знам’янському професійно-технічному училищі №3 здобув професію машиніста крана. Проходив військову службу в Угорщині, має звання старшого сержанта.

З 22 серпня 2014 року потрапив у зону бойових дій АТО. Більше року захищав нашу Батьківщину від загарбників, часто був на передових позиціях, найбільше часу пробув на захисті міста Дебальцеве, що є найбільшим залізничним вузлом, котрий поєднує Луганську і Донецьку області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF