Новгородківський район
Суспільство

Виконує зразково свій обов’язок

Виконує зразково свій обов’язок
Війна… Уже минуло більше двох років цієї незрозумілої для нас війни. Десятки тисяч патріотів нашої держави перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Серед цих захисників — наш земляк, уродженець села Велика Чечеліївка Іван Петрович Польовий.
Він народився в 1984 році в багатодітній родині колгоспників. Закінчив Світловодське харчове училище за спеціальністю кухар-кондитер, далі служба в Збройних Силах України в м. Артемівськ. Після служби працював пекарем в приватному підприємстві «МЮННТ», потім — майстром в райавтодорі.

10 липня 2015 року шостою хвилею мобілізації був призваний на військову службу у 54 окрему механізовану бригаду, яка дислокується в Луганській області. Під час служби зарекомендував себе як відповідальний, сумлінний, знаючий воїн, добрий і щирий побратим. Про це свідчить подяка командування частини, де служить Іван, такого змісту: «Командування частини та весь особовий склад бригади висловлюють Вам слова щирої вдячності та пошану за Ваші мужні та професійні дії при відбитті нападу диверсійно-розвідувальної групи та захоплення в полон противника. Ваш вчинок — мужність та самопожертва є прикладом для всього особового складу бригади. Впевнені в тому, що Ви і надалі продовжите виконувати зразково свій обов’язок». А отримав він її та пам’ятну медаль «Захиснику Вітчизни» за відбиту атаку сепаратистів та захоплення кількох в полон. Цей бій був на початку липня цього року.

Ми гордимося нашим земляком, молимося за всіх наших захисників і віримо, що невдовзі запанує мир в державі і всі вони повернуться додому живими і неушкодженими, де їх з нетерпінням чекають батьки, дружини, діти та рідні.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF