Знам’янський район
Суспільство

У Знам'янці тривають звітно-виборчі збори будинкових комітетів

У Знам'янці тривають звітно-виборчі збори будинкових комітетів
Продовжуються звітно-виборчі збори громадян по виборах будинкових комітетів міста. На сьогодні такі збори також проведені на території будинкових комітетів №№9,13,14,15.
За результатами роботи, що оцінюють мешканці, наразі на наступний період головами будинкових комітетів обрані – Тертишна Людмила Анатоліївна ( будинковий комітет №9), Тищенко Світлана Сергіївна ( будинковий комітет №13), Хирса Олександр Миколайович ( будинковий комітет №14), Клименко Людмила Леонідівна ( будинковий комітет №15). Протягом поточного тижня збори будуть проведені на територіях будинкових комітетів №№2,3,5,10,16.

Під час проведення зборів мешканцями піднімалися питання: порядку та термінів звітування депутатів міської ради перед виборцями за виконану роботу та виконання предвиборної програми; виконання робіт по ремонту житлових будинків комунальної форми власності на умовах співфінансування з мешканцями; стан каналізаційних мереж, як внутрішньобудинкових так і внутрішньодворових; облаштування дитячих майданчиків тощо.

За результатами проведення звітно-виборчих зборів громадян будинкових комітетів міста узагальнюються критичні зауваження мешканців та направляються, з визначенням термінів розгляду, для виконання та вжиття необхідних заходів.

У зборах взяли участь - секретар міської ради Н.Клименко, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік, депутати міської ради І.Зіньковська, Н.Тишкевич, О.Рубан, О.Тітарєв, В.Мацко.

"ВК" у PDF