Світловодський район
Суспільство

Настав час формування нового складу Громадської ради

Як повідомив нашому виданню голова Громадської ради при виконкомі міської ради Михайло Касьянов, настав час формування нового складу ГР.
У відповідності до Положення, затвердженого рішенням виконкому № 673 від 17 вересня 2014 року, він подав заяву на ім’я міського голови Валентина Козярчука щодо необхідності створення ініціативної групи, яка буде займатися виборами нового складу цього дорадчого органу.

Нагадаємо, що до складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

Слід пам’ятати, що склад Громадської ради формується на зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Тож у громадських організацій є реальна можливість суттєво вплинути на оновлення складу ГР

"ВК" у PDF