Новгородківський район
Суспільство

Обласний огляд первинних районних організацій ветеранів

Обласний огляд первинних районних організацій ветеранів
12 липня в Новгородківському районі з робочим візитом перебували голова Кіровоградської обласної організації ветеранів України Єфіменко Василь Костянтинович та його перший заступник Демченко Олексій Олексійович.
У ході робочої поїздки вони зустрілися з головою райдержадміністрації Андрієм Кочергою, заступником голови РДА Тетяною Акусок, головою районної організації ветеранів України Іваном Орлом, де обговорили увесь спектр питань, пов’язаних з соціальною підтримкою ветеранів, пенсіонерів та учасників бойових дій.

Обласний огляд первинних районних організацій ветеранів

Мета їхнього візиту: обласний огляд первинних районних організацій "Ветеран України", який триватиме до жовтня 2016 року.

Керівники обласної та районної організацій ветеранів України побували в центральній районній лікарні, територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новгородківського району та ознайомилися з переліком послуг, що надаються ветеранам та пенсіонерам.

Також вони відвідали одну із кращих в районі - Верблюзьку первинну організацію ветеранів, поспілкувалися з її членами та переглянули концерт сільського хору "Дивограй".

"ВК" у PDF