Світловодський район
Суспільство

Клуб православної сім'ї відкрито!

3 липня 2016 року з благословення Преосвященнішого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, при православно-просвітницькому центрі м.Світловодська було відкрито Клуб православної сім'ї.
Першим кроком до цього стало введення у 2015-2016 навчальному році предмету "Моя сім'я", де юним учням, а згодом і їхнім батькам, почали розповідати про основні цінності християнської сім'ї. Особливого значення набула тема про любов та всі її прояви у нашому житті.

Кожен урок закінчувався практичними заняттями для закріплення матеріалу. Розвитком ідеї стало видання творчого журналу "Сяйво", де учні недільної школи виконували разом з батьками творчі завдання. Без уваги не залишалося і "життя школи" - було створено фото-літопис подій.

Створений Клуб православної сім'ї став важливим досягненням для можливості нагадати, що всі ми, православні люди, єдина сім'я і готові йти на зуcтріч один одному, підтримуючи і допомагаючи, не залишаючи осторонь, на одинці із своїми проблемами, нікого.

У день відкриття було приготовано концертну програму з елементами гумору та повчання. На заході було майже сто присутніх. Всі мали гарний настрій та охоче ділилися один з одним своїми враженнями.

По завершенні кожній родині подарували посібник, що розкриває тонкощі виховання дітей в дусі православних традицій.

"ВК" у PDF