Онуфріївський район
Суспільство

Почуй мелодію душі

26 червня на площі біля Онуфріївського Районного будинку культури було проведено концертно-ігрову програму до Дня молоді під назвою «Почуй мелодію душі».
Відбулася концертна програма на площі біля РБК де було багато гостей та жителів селища , які з задоволенням взяли участь в ігровій програмі . Молодь Онуфріївщини та молоді сім’ї прийшли привітати завідуючий сектору молоді і спорту райдержадміністрації Чаун Сергій Миколайович, директор центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Фірсова Валентина Борисівна та секретар Онуфріївської селищної ради Філатова Валентина Миколаївна. Вони привітали та вручили грамоти та подарунки окремим представникам молоді.

А свої пісенні подарунки подарували солісти РБК Аліна Науменко, Вікторія Ошека, Світлана Журавльова, Ольга Кубанова, Валерія Галайдюк, Наталія Солодовник, Богдан Курило, Світлана Якимчук, Ігор Ткач , Алла Берун.

Від керівників хореографічних колективів Вікторії Курлюк було підготовлено хореографічні композиції : «Вальс», «Девченки» , «Ейфорія», лірична композиція « Купайлиця» та Надії Тарабан «Пластичний етюд» а також «Флеш - моб» від випускників 2016 підготувала Вікторія Ошека.

Ведучими концертної програми були молоді креативні ведучі Артем Берун та Віталій Сойка.

"ВК" у PDF