Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»

У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»
Все що ми робимо, колись буває вперше. І, перед тим, як зробити щось саме вперше, завжди відчуваєш якесь хвилювання, сумніви, острах... Саме такі відчуття були у працівників виконкому, коли з`явилися ідеї провести перший «Бургер-чемпіонат» і конкурс краси «А я просто українка, україночка!» саме в такому форматі, в якому він відбувся.
Та варто лише почати. Ідеї захопили, і цілою командою ми прийнялися втілювати їх в життя.

Нічого дивного, що до свята молоді залучилися впершу чергу молоді, ініціативні, єнергійні та захоплені Віталій і Крістіна Зайченко, які вже відомі знам`янчанам як яскраві та емоційні ведучі караоке. Саме вони продумали канву заходів, декорації та антураж, написали сценарії.

Спостерігаючи за тим як натхненно працює це молоде подружжя, не можно залишатися осторонь, вони наче акумулюють єнергію, якою заряджають всіх навкруги. Не дивно, що за ними охоче йде творча молодь, яка зацікавлена у тому, щоб життя в місті було цікавим та насиченим.

Саме тому не було питань, щодо оздоблення свята музичними номерами Костянтин Плохотніков, Анастасія Іванюк, Дар’я Таран - фіналісти Караоке, охоче відгукнулися на пропозицію взяти участь в святі, учасники клубу спортивно-бального танцю «Фурор данс» самі запропонували свою участь, Діана Калюжна та її подруги допомагали в організації та проведенні дитячих конкурсів.

З цим вирішили. А от як бути з призами, подарунками, нагородними матеріалами? Нарешті, де брати самі бургери, без яких задум не втілиться в життя? До роботи залучилась державний реєстратор юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, колишній начальник управління економіки, торгівлі, транспорту та розвитку інфраструктури Л.В.Нестеренко, саме її добрі співвідносини с підприємцямі міста допомогли вирішити питання смачного оздоблення свята.

Це просто дивовижно! Як охоче підприємці підтримали цікаві і добрі ініціативи: Лариса Басова виявила бажання випекти величезну булку, підприємець Володимир Смалько долучився до наповнення бургера – смачна ковбаска, апетитний сир, соковиті помидори, ще й придбав до свята аж 10 піц. Наталя Абдулаєва, разом із своїми помічниками провела справжній майстер-клас з виготовлення бургерів, для чого зробила заготівки, яки приваблювали самі по собі, саме її бургери «брали участь» у конкурсах.

Олена Веремьєва, хоч і не змогла бути присутньою на святі, та оздобила його смачними, запашними, гарно оформленими гамбургерами, які були так до вподоби учасникам веселих змагань.

Олександр Халявко (РРК «Олімп») забезпечів нас рум`яною та хрумкою картопелькою-фрі. А як допомогли нам дівчата-кухарі із Знам`янського професійного ліцею, яких направила до нас виробничий майстер Тетяна Комарь! Вони, разом із Станіславом Нестеренко, брали участь і у приготуванні гігантського бургера-рекордсмена, і в тому, щоб нагодувати їм як можна більше охочих.

Повірте, дуже нелегко було нарізати на шматочки цього смачного велетня вагою майже 7кг.! До речі, саме цей БУРГЕР надихнув на ідею створити в місті свою Книгу Рекордів, одна із сторінок якої буде присвячена саме тому, що відбувається уперше в нашому місті.

Здається, навіть міський голова, С.І.Філіпенко, був дещо приголомшений тим, що відбувалося: єстафети, конкурси, веселі вікторини, малюнки та розмальовки, рухливі ігри, і призи, призи, призи... Довгоочікувана лотерея. І тут не обійшлося без підтримки небайдужих і щирих підприємців. Л.Кафанова, О.Плохотнікова (магазин «Одеса»), Т.Івко (магазин «Маяк»), О.Васянович (магазин «Бізон») – кожен намагався надати нам допомогу, кожен хотів долучитися до міського свята.

Саме тому, лотерея була насичена призами, які отримали і немовлята, і навіть люди дуже поважного віку, які молоді душею та цікавляться життям міста.

А знаєте, не так вже й страшно робити щось вперше, коли поруч справжня команда колег, друзів, небайдужих і щирих людей!
У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»
У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»
У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»
У Знам’янці відбувся перший «Бургер-чемпіонат»

"ВК" у PDF