Новгородківський район
Суспільство

Дякуємо за якісний і змістовний відпочинок!

Дякуємо за якісний і змістовний відпочинок!
Літні канікули – найкраща пора для нашої дітвори. Учні відпочивають від уроків та домашніх завдань, а рідна школа перетворюється на гамірний та веселий табір відпочинку.
При Новгородківському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» з 30 травня по 16 червня працював пришкільний табір відпочинку «Надія». За цей період в таборі відпочили 76 вихованців. Особлива увага приділялась дітям пільгових категорій. Керівник табору Ковальова В.М., вихователі Логвиненко І.М., Кравченко В.Д., Єфіменко Н.І., Рой Н.О., Лісняк А.С., Рибакіна Л.О., Носик Н.П. та інструктор з фізичної культури Орленко І.В. прикладали чимало зусиль, щоб відпочинок дітей був змістовним, цікавим та корисним.

Чотирнадцять днів роботи табору для вихованців пролетіли швидко та непомітно, тому що проводилися нетрадиційні виховні заходи, інтелектуальні турніри, різноманітні конкурси, екскурсії, спортивні змагання та ігри на свіжому повітрі. Особлива увага приділялась заходам, направленим на поглиблення та збагачення знань з рідної мови. Цікаво пройшли вікторина «Що за диво - наша мова», конкурс мовознавців «Від слова до слова – складеться мова», конкурс читців поезій Т.Г.Шевченка під девізом «Мова – духовне багатство народу».

Але не було б гарного відпочинку без смачного та калорійного харчування, для організації якого з державного бюджету були виділені кошти та надана допомога з боку генерального директора ПП «МЮННТ» Монашка Миколи Дмитровича. Харчування проходило в їдальні ПП «МЮННТ», де кухар Шупрудько О. В. готувала дітям смачні та поживні страви, а заступник директора по громадському харчуванню Видибура Т.А. забезпечувала якісне харчування вихованців.

Хочемо висловити велику подяку генеральному директору підприємства та меценату школи Монашку Миколі Дмитровичу за постійну допомогу нашому навчальному закладу. Це і організація харчування учнів протягом навчального року, і надання матеріальної допомоги в проведенні реконструкції та ремонту приміщень закладу, і щорічні новорічні солодощі для дітвори. Микола Дмитрович ніколи не залишається осторонь від наших проблем і завжди відгукується на наші прохання про допомогу.

Шановний Миколо Дмитровичу! Ми завжди відчуваємо вашу підтримку та турботу про нашу школу і дітей та щиро дякуємо вам за це.

"ВК" у PDF