Знам’янський район
Суспільство

Зелені свята на Трійцю

Зелені свята на Трійцю
Наші предки – щиро поклонялися зеленій природі, яка дбайливо викохує людське життя, прикрашаючи любовно свої оселі квітами і зеленими вітами. 19 червня прикрасою вулиці Примакова стала концертно-розважальна програма міського Палацу культури (директор Л.Кравцова) до свята Трійці, який проходив під патронатом міського голови С.І.Філіпенко та при підтримці відділу культури і туризму (нач.С.Бабаєва).
Учасників свята привітав міський голова Сергій Іванович Філіпенко побажавши всім присутнім миру та злагоди, здоров’я та добробуту, яскравих подій у житті, активної життєвої позиції.

З найкращими побажаннями в цей святковий день звернулися і депутати міської ради сьомого скликання Олег Савелійович Антоненко та Андрій Іванович Мороз, закликавши мешканців мікрорайону до співпраці для добрих справ.

Учасники художньої самодіяльності радували гостей свята запальними танцями і веселими піснями, музичними конкурсами та подарунками.

Зелені свята на Трійцю

Свято відбулося яскраве і незабутнє, адже задоволення отримали не тільки діти, а і дорослі для яких міський голова підготував подарунки.

Отже, за активну життєву позицію, за підтримку благоустрою мікрорайону міський голова Сергій Іванович Філіпенко вручив подарунки голові будинку 66 по вул. Примакова з 1980 року Георгію Георгійовичу Пашко, за активну життєву позицію Горобець Жанні Миколаївні, найактивнішій жительці даного мікрорайону - Перовій Лідії Максимівні, сім’ї старожилів Анатолію Герасимовичу та Марії Миколаївні Філіповим. Також, подарунки отримали: найактивніша учасниця святкового заходу та самий маленький учасник, який активно допомагає мамі по господарству. 12

Свято залишило гарний, веселий настрій та добрі спогади у святковий день Трійці

"ВК" у PDF