Світловодський район
Суспільство

Світловодчанку Діану Гусейнову відібрано до складу команди-учасниці фіналу міжнародного конкурсу «Молодь у лісах Європи»

Світловодчанку Діану  Гусейнову відібрано до складу команди-учасниці фіналу міжнародного конкурсу «Молодь у лісах Європи»
Діана Гусейнова, учениця шкільного лісництва «Паросток», яке діє на базі Світловодської спеціалізованої ЗОШ № 7, разом із двома полтавськими школярками братиме участь у фінальному змаганні міжнародного конкурсу "Молодь у лісах Європи".
Національний відбір для участі у фіналі конкурсу проходив 17 червня в Держлісагентстві. У ньому взяли участь 15 чоловік - представників Житомирської, Кіровоградської, Полтавської та Сумської областей.

Кращих визначили за підсумками трьох етапів: тестування на знання лісового господарства України англійською мовою, аудіювання та спілкування англійською мовою.

Фінальний етап Міжнародного конкурсу відбудеться 28-30 вересня у Латвії.

Команда українських школярів – учнів Червоно-Нерубаївського шкільного лісництва вперше взяла участь у конкурсі «Молодь в лісах Європи» у 2015 році. Юний лісівник Андрій Галушка у складі міжнародної команди виборов перше місце.

"ВК" у PDF