Світловодський район
Суспільство

Наші діти-земляки - серед переможців

Наші діти-земляки - серед переможців
Відповідно до плану проведення масових заходів НЕНЦ на 2016 рік, з січня по червень 2016 року проходив Всеукраїнський заочний конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея», який сприяє розвитку бережливого ставлення до природи, творчої художньої активності учнівської молоді в анімалістичному жанрі.
Участь у конкурсі взяли учні загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської, Чернівецької областей. Загалом на розгляд оргкомітету було представлено понад 400 творчих робіт. На підставі рішення журі, (наказ МОН НЕНЦ від 31 травня 2016 року №47 м. Київ):

1. Визнано переможцями конкурсу та нагороджено грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України м. Київ :

- Середу Діану, ученицю Великоандрусівської ЗШ І-ІІІ ступенів вихованку гуртка ЦДЮТ Світловодського району Кіровоградської області, за роботи «Тюлень» та «Тхір степовий» (керТютюник В.М.);
- Романюк Тетяну, ученицю Великоандрусівської ЗШ І-ІІІ тупенів, вихованку гуртка ЦДЮТ Світловодського району Кіровоградської області, за роботи «Білий ведмідь» та «Сова» (керТютюник В.М.).

2. Нагороджено грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за високу художню виразність робіт, оригінальність та креативність творчого пошуку наступних учасників конкурсу:

- Палфі Марію, ученицю Великоандрусівської ЗШ І-ІІІ ступенів Світловодського району Кіровоградської області, за роботи «Їжак вухатий» та «Сичик - горобець».

Наші діти-земляки - серед переможців

Адміністрація та педагогічний колектив Національного еколого- натуралістичного центру учнівської молоді висловлює щиру подяку керівникам департаментів освіти і науки при обласних, районних та міських державних адміністраціях, керівникам та педагогічним працівникам позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів за підготовку учнівської молоді до участі у конкурсі дитячого малюнка.

"ВК" у PDF