Знам’янський район
Суспільство

Традиційне свято ”Планета дитинства”

Традиційне свято ”Планета дитинства”
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 26 травня центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував традиційне свято ”Планета дитинства” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста.
Позаду залишилися тисячі великих і малих подій. Саме з них було зіткане веселее шкільне життя. Попереду таких подій буде ще більше, але все, що зустрінеться в майбутньому на їх життєвому шляху - буде вже скоро, можливо навіть завтра. А сьогодні - випускникам гостинно розкрив свої двері Будинок дитячої та юнацької творчості (директор Подвиженко Г.І.) , а його вихованці приготували випускникам чудову концертну програму.

На адресу випускників пролунали привітання від директора Знамянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченко Н.В., головного спеціаліста служби у справах дітей Михайлової М.К., заступника з виховної роботи школи-інтернату Смородської С.М.Приємним сюрпризом були подарунки дітям : від міської влади - солодощі та фрукти, від Спілки підприємців та Філоненко О.М. - святковий торт.

Останній шкільний дзвінок є символом завершення дитячої пори і початком юності. Тож всім серцем і душею бажаємо нашим випускникам стати справжніми людьми, адже тільки справжні люди можуть зробити дуже багато: наше життя можна зробити комфортним, місто зробити красивим і ошатним, будинки величними і затишними, людей безтурботними і щасливими. А це ж головне!

"ВК" у PDF