Новгородківський район
Суспільство

Майстри мистецтв - дятім

Майстри мистецтв - дятім
З метою розвитку національної свідомості, духовного збагачення та патріотичного виховання молоді Кіровоградська обласна філармонія продовжує культурно-мистецьку акцію «Майстри мистецтв - дітям» котра була започаткована ще у 2001 році за ініціативою директора обласної філармонії М.І.Кравченка.
30 травня, напередодні дня захисту дітей та з нагоди відкриття в школах району оздоровчих літніх таборів, ця акція завітала і до Новгородки. Концерт проходив під патронатом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка та за фінансової підтримки депутата обласної ради Миколи Монашка. В цей день зал Новгородківського районного будинку культури зібрав чимало школярів.

Майстри мистецтв - дятім

Артисти Кіровоградської обласної філармонії завжди бажані гості на Новгородківщині. І цього разу, як і завжди, присутні були в захваті від дійства, яке відбувалось на сцені. Мов невичерпне джерело співучості, краси та мудрості лунали чарівні мелодії пісень від інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро», неперевершених солістів обласної філармонії та чарівної ведучої. От тільки глядацька аудиторія цього разу дещо відрізнялась від попередніх концертів. Зал був наповнений вщент юними глядачами та глядачками, а саме – зібрав в собі майже всіх школярів району.

Захід проходив у вигляді інтерактивного уроку: школярі активно відповідали на запитання, грали в ігри, брали участь у конкурсах та насолоджувались чудовою концертною програмою, дбайливо підготованою для них, артистами філармонії.

В кінці заходу до артистів та організаторів концерту звернулась начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лідія Остапчук. Вона виразила слова глибокої поваги майстрам мистецтва, які ось таким чином сіють в душі молодого покоління любов до українського слова й пісні.

Судячи по щасливих обличчях школярів, які галасливо покидали концертний зал, можна вважати, що захід пройшов на відповідному рівні.

"ВК" у PDF