Новгородківський район
Суспільство

У навчальних закладах Новгородківського району відбулися випускні вечори

У навчальних закладах Новгородківського району відбулися випускні вечори
Суботнього травневого вечора 28 травня, на затишних подвір’ях загальноосвітніх закладів зібралося дуже багато людей: учнів, вчителів, батьків, а також чимало гостей. Святково прикрашені входи до шкіл були одночасно і урочистою сценою, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний вечір.
Для них, цьогорічних випускників став часом, з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Випускники 2016 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. На обличчях та в очах батьків випускників радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить йти у світ широкий від батьківських порогів.

У навчальних закладах Новгородківського району відбулися випускні вечори

Випускникам дирекція навчальних закладів вручає атестати про отримання середньої освіти. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників шкіл, педагогів, батьків. Випускників та всіх присутніх привітали із такою урочистою подією представники районної влади та органів місцевого самоврядування, які побажали винуватцям торжества щасливої долі та мирного неба. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу випускники, їх батьки.

У кінці офіційних частин свята дівчата та хлопці загадали бажання і для їх здійснення випустили в небо запалені ліхтарики.

Час минув дуже швидко. Тепер наших випускників чекає вступ до обраних вузів. Бажаємо їм успіхів у подальшому житті, натхнення, наполегливості та міцного здоров’я.

Шкільні свята випускних вечорів були наповнені атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

"ВК" у PDF