Знам’янський район
Суспільство

Квартальний комітет - слово громади

Квартальний комітет - слово громади
На виконання вимог рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 31.03.2016 року № 90 «Про організацію та проведення звітно-виборчих та виборчих зборів громадян по виборах будинкових та квартальних комітетів м. Знам’янка у 2016 році», продовжуються звітно-виборчі збори членів органів самоорганізації населення.
Збори проходять за участю секретаря міської ради Н.Клименко, начальника відділу по обслуговуванню ради Н.Брунцвік, головного спеціаліста відділу по обслуговуванню ради Є.Скляровського, депутатів міської ради С.Гурова, С.Лєвінте, М.Тернового та представників Знам’янського міського відділу поліції

Квартальний комітет - слово громади

Так, відповідно до графіку, та за погодженням з головами квартальних комітетів міста, протягом останнього тижня проведено звітно-виборчі збори квартальних комітетів №№3,7,8,9, міста Знам’янка, під час яких, голови квартальних комітетів звітують про свою роботу, а мешканці вулиць, в свою чергу, не тільки оцінюють роботу квартального комітету, але й надають пропозиції щодо подальшої роботи та питань, що потребують вирішення, як в сфері житлово-комунального господарства міста, так і інших питання.

Присутні на зборах квартальних комітетів №3 (голова Л.Лисенко), №7 (голова В.Ткаченко), №8 (голова Н.Хандусенко), №9 (гол. С.Йовенко), №22 ( гол. В.Кондратьєва) піднімали питання, що стосуються сфери житлово-комунального господарства міста, співпраці зі Знам’янським міським відділом поліції, перевізників тощо. Узагальнена інформація буде передана для розгляду відповідальним виконавцям.

За результатами звітно-виборчих зборів вищезазначених квартальних комітетів, мешканці, які проживають в межах даних кварталів, в більшості, виявили бажання і прийняли рішення щодо обрання на наступний термін наступних голів квартальних комітетів: квартальний комітет №3 – Лисенко Лілію Олександірвну, №7 – Лопату Людмилу Іванівну, №8 – Хандусенко Наталію Іванівну, №9 – Йовенко Стефанію Іванівну, №22 – Кондратьєву Валентину Іванівну. Поряд з головами квартальних комітетів, мешканці обрали новий склад квартальних комітетів – заступників голів та секретарів квартальних комітетів міста. 12

Під час проведення зборів квартального комітету №7, де тривалий час виконувала обов’язки голови квартального комітету Ткаченко Валентина Арсентіївна, секретар міської ради Наталія Клименко передала, Валентині Арсентіївні, яка у зв’язку з хворобою була відсутня, слова подяки за щоденну кропітку працю на громадських засадах, за витримку і досвід, які є неоціненними під час роботи з людьми.

Квартальний комітет - слово громади

Мешканці квартального комітету №22 (гол. В.Кондратьєва), під час зборів, передали слова вдячності міській владі, особисто міському голові Сергію Івановичу Філіпенку, за відкриття на південній частині міста аптечного пункту.

Звітно-виборчі збори продовжуються. Тож, запрошуємо мешканців взяти участь у проведенні звітно-виборчих зборів. Дати, час та місце проведення зборів можна отримати у голови квартального комітету або за телефоном: 7-40-09.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF