Онуфріївський район
Суспільство

В Онуфріївському лісгоспі назвали імена переможців конкурсу «Людина та ліс»

В Онуфріївському лісгоспі назвали імена переможців конкурсу «Людина та ліс»
ДП «Онуфріївський лісгосп» оголосило результати проведеного на базі дев’яти навчальних закладів Онуфріївського району щорічного конкурсу дитячих творів та малюнків на тему «Людина та ліс».
У конкурсі взяли активну участь 89 учнів: 39 дітей виявили бажання писати твір, 50 – змагалися у номінації «Кращий малюнок».

Слід відмітити, що комісія, яка оцінювала представлені на конкурс роботи, ніби потрапила до казкового світу, створеного руками дітей. Дорослим було нелегко визначитись із тим, хто стане переможцем, тому що всі роботи були яскравими та змістовними.

За результатами творчих змагань перші місця посіли авторка кращого твору учениця 7 класу Зибківської ЗШ I-IIIст. Вікторія Лапшенкова та учениця 4 класу НВК «Павлиська ЗШ I-III ст. № 1 ліцей імені В.О.Сухомлинського» Анастасія Безган, яка представила кращий малюнок.

На Вікторію та Настю ближчим часом чекає ще одне, уже більш серйозне та відповідальне творче випробування – боротьба за перемогу в обласному етапі конкурсу, результати якого стануть відомі 1 червня. Тож хай щастить юним друзям лісу!

"ВК" у PDF