Світловодський район
Суспільство

Григорівська малеча відсвяткувала День Перемоги

Григорівська малеча відсвяткувала День Перемоги
День Перемоги – це свято найдорожче і найцінніше кожному з нас – свято з сивиною на скронях, свято зі сльозами та безмежною радістю на очах.
Минають роки, відлітають у вічність. Все далі відходять грізні і важкі часи Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: «Ніхто не забутий, нащо не забуто».

Вічна слава солдату-герою
І солдату без нагород -
Хто загинув хоробро від бою,
Захищаючи рідний народ.


Григорівська малеча відсвяткувала День Перемоги

Так розпочали свій виступ на урочистому мітингу присвяченому Дню Перемоги діти Григорівського дошкільного закладу «Ромашка». Батьки привели своїх дітей до меморіалу вшанувати пам'ять про загиблих воїнів у Другій світовій війні. Після виступу діти поклали квіти до братської могили. Любов до Вітчизни - найвеличніше людське почуття. Але воно не приходить саме собою – його треба плекати змалку і робити це з гарячим серцем. Починати з наймолодшого віку і з найпростішого , постійно дбати про те, щоб зерна , які засіваються в дитячих душах потрапляли в добрий ґрунт і давали щедрі сходи, щоб паростки народженого почуття міцніли і розвивались.

Шановні ветерани! Звертаємось до вас зі словами безмежної вдячності за вашу стійкість, мужність, хоробрість і героїзм. Схиляємо в шані голову перед загиблими за нашу честь, свободу і незалежність. Пам'ять зобов'язує нас усіх цінувати те, за що віддали життя наші діди і батьки. Для нас, їх вдячних нащадків, кожен день Перемоги — це час осмислення нашого минулого і сьогодення, можливість ще раз оцінити мирне творення незалежної держави України. Шановні ветерани Другої світової, солдатські вдови, всі ті хто вніс свій вклад у наближення Дня Перемоги, сердечно і щиро вітаємо Вас із 71-ю річницею Перемоги, зі святом, яке було, є й завжди буде з нами.

Григорівська малеча відсвяткувала День Перемоги

Довгих Вам років життя, міцного всім здоров'я і бадьорого духу, любові і поваги рідних та близьких, усього народу України!

"ВК" у PDF