Новгородківський район
Суспільство

Благодійний концерт для ветеранів

Благодійний концерт для ветеранів
Вже традиційно у переддень свята Дня Перемоги учасники народного аматорського хорового колективу «Ветеран» районного будинку культури виступили з благодійним концертом «Будь славен, День святої Перемоги» в обласному госпіталі перед ветеранами війни та учасниками АТО, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у закладі.
Концертна програма була різнопланова: звучали воєнні, народні і авторські пісні у виконанні учасників хорового колективу, вокальних ансамблів «Осокори» і «Волошка», дуету «Горицвіт» та солістів Михайла Довженка і Василя Гринька. Поезію читали Іван Орел та Олександра Остаповець, гумор – Олена Петрова і Галина Мамалат. Участь в концерті взяв і засновник обласної програми «Киньте все – гармошка грає» Микола Шпаченко.

Благодійний концерт для ветеранів

Від учасників хорового колективу адміністрації госпіталю було вручено коровай, від депутата обласної ради, генерального директора ПП «МЮННТ» Миколи Монашка для харчування хворих – крупи та макаронні вироби. Глядачі і персонал обласного госпіталю висловлюють щиру вдячність хоровому колективу «Ветеран» та запрошують знову завітати з концертом до них.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF